sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pinkkiä painajaista ja askartelua

Hellou! :) Olin tänään hurja ja ostin pinkkiä kynsilakkaa, hurjaa siitä tekee sen että leipomossa ei pahemmin ole voinut maalata kynsiään tipeistä puhumattakaan ja olen saanut vain ihailla asiakkaiden kauniisti laittamia kynsiä. Välillä saatan ottaa asiakasta ihan kädestä kiinni ja ihailla! He ovat aina otettuja, että myyjä kehtaa sanoa niitä kauniiksi. Olen huomannut, kuinka pieni kohteliaisuus saa ihmiset hyvälle tuulelle! Ja siitä tulee itsekin. :) Seuraavan kerran töitä on vasta perjantaina, mutta sekin viikonloppu on viittä vaille varma, että saan vapaaksi kun kulta tulee ensimäisille lomille! <3
Ja vielä hienompaa on se, että tänä aamuna vaa'alla käytyäni on lähtenyt 100grammaa vaille kaksi kiloa painoa pois! :) Mahtavaa. Vaikka paastoaminen ja liikunta on tuonut tulosta, suklaanhimo on ihan kamala ja tuntuu että saan oikeasti ottaa toisella kädellä käteni pois suklaata hapuilemasta!

Mutta siis katsokaas mitä löysin:

Lämpötilan mukaan väriään vaihtava kynsilakka, ihan uusi juttu minulle, mutta mielenkiinnosta ja vaahtokarkin makeasta väristä päätin kokeilla tätä :)
Paitsi ainut paskahomma tässä on se, että unohdan kokoajan ton a#¤%&¤# kynsilakan ja tuhrin kaikki paikat vastalakatuilla kynsilläni. Eikö sitä ihminen voi edes viittä minuuttia olla paikallaan tekemättä käsillään mitään, kun en ole mitään hyödyllistä edes tehnyt ja kaikki on lakassa! Ja nyt viidettä kertaa korjaamaan etusormen kynsilakkaa, koska nyt mun etusormessa roikkuu karvoja ja jotain ihme nöyhtää. -.-'



 Mun seinät ovat olleet tyhjää täynnä, joten sain aloin vääntämään tauluja! Kirpparilta ostin kaikenlaisia halpoja kehyksiä ja maalasin ne mattavalkosiella spraymaalilla. Ne kuivuu todella  nopeasti, joten homma ei jää viikko tolkulla odottamaan :D (niinkuin usein käy!)
Kävin netistä etsimässä kivoja sanontoja ja kirjoitin ne kauniilla fontilla, muokkasin myös yhtä kuvaa minusta ja Samulista :)

Kaikki sitten kasaan ja seinään! Minusta noista tuli ihan kivoja! Todella helppoa tehdä, saa juuri sellaiset kuin haluaa, eikä tunnu kukkarossa! Mitäs tykkäätte?






 

Sitte päivän omituisuus: tänään kävi ihan sika pelottava juttu, oikeesti. Olin Hansulla ja se oli suihkussa, jäin sänkyyn makoilemaan ja yhtäkkiä korviin kantautui sellanen, en osaa sanoa ehkä sellanen ääni mikä tulee vanhasta kellosta kun se tikittää. Hansu tuli vessasta ja jäätiin kuuntelemaan mistä se tuli. Ääni tuli hyllystä, missä oli turkoosi iittalan lasinen tiimalasin muotoinen kukkalasi. Hansu ihmetteli että eihän tuo voi tosta tulla ja kuunteli sitä läheltä hetken; joo, se piti ääntä ja kun hän nosti sen ääni loppui sileän tien! Molemmat säikähti ihan saakelisti. Yritettiin saada saada se pitämään ääntä uudestaan, muttei sitä kuulunut enää. Hitto, miten joku lasikulho voi pitää ääntä?? Mulla menee kylmät väreet vieläkin, ei varmaan näin kuulosta pahalta, mutta olisitte ollut siinä paikan päällä! Missään ei edes porattu tai mitään, eikä se poraamiselta kuulostanutkaan, eikä hyllyllä ollut muuta tavaraa kuin se! Hyi hitto :/ Resonanssi-ilmiö?? Taisin hyräillä pikkasen nuotin ohi :D

En saanut lippuja tälle keikalle, onnea kaikille onnekkaille, jotka pääsevät katsomaan tätä vain  20€ maksavalla lipulla!! Hitto, että ottaa päähän, liput ehtivät mennä heti :/

Ellie Goulding - Bittersweet feat Skrillex

- Lights (Bassnectar remix)

  
- Starry eyed


Mee Loove!



P.S.
Lakkaan jo kuudetta kertaa kynsiä. -.-'

9 kommenttia:

  1. Mä kävin katsomassa parintunnin ajan eilen Leeviä ja se oli ihanaa, vaikka me vaan istuttiin, juotiin kahvia, poltettiin tupakkaa ja juteltiin :)

    Tosin kotiin tullessa sain ensimmäiset itkusuruikäväraivarit :P Huusin ja kiljuin ja itkin yksinäni kotona ja kirosin koko varuskunnan alimpaan helvettiin :P

    Onneksi kulta pääsee la-ma lomille! <3

    Itse omistan jonkun 70 kynsilakkaa, joten oon oppinut pikkuhiljaa olla tökkäämättä sormiani lakattuani ne juuri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaaaw, oli varmasti ihanaa!!!!! Mun pitää malttaa vielä perjantaihin, en jaksaisi millään odottaa! Jännittää minkänäköinen köriläs sieltä tulee takaisin kun on tukka pois ja ne varusteet päällä ja kuulemma pari kiloa tiukempikin nyt, ai ai ;)
      Eikä! Oon ihan samanlainen, sellainen kohtaus on varmasti odotettavissa kun se lähtee takaisin ja jään yksin ! :D sellanen olis varmaan ikimuistoista kuvata ja näyttää sitte äijjälle :D:D::D haha!!
      Luovutin jo noiden kynsien kanssa, niihin meni pumpuliakin kun koira repi pehmolelun lattialle. -.-

      Poista
    2. Leevi oli laihtunu vähän ja ahhh!!! Se oli _kuuma_ niissä inttikuteissa! :D
      En mäkään jaksa odottaa!! :D aaa!

      Ja tää on ihan pyllystä ku ei oo kauheesti kavereita joiden p.ystävät olis edes olleet joskus intissä, niin joutuu kestää kaiken paskan yksin eikä saa ns. vertaistukee kauheesti mistään :P muutamalla tosin on nyt intissä p.ystävät mutta silti!

      Poista
    3. Mä varmaan pyörryn, kun näen sen, ottaa mahasta kun pelkästään ajattelenkin häntä!! Äsken soitti ja mua alko itkettää. Mun puheesta ei saanu varmaan mitään selvää, kun räkä lensi ja nyyhkytin :D Sitten kun on nämä puolukkapäivätkin, niin mä vedän kauheat draamat joka väliin :DPitää koittaa olla vahva, nyt taas naurattaa! Mä oon ihan hölmö. Välimatka ja pakollinen "ero" on kyllä kieltämättä pistänyt laittamaan kaikki asiat uusiin tärkeysjärjestyksiin!

      Poista
    4. No mä meinasin jo siellä säkylässä, ois voinu melkee mennä jalat alta :P!!
      No mä sain tänään 2 puhelua ja muutaman viestin (luxusta!?!) ja molempien puheluitten aikana pien itkuparku tuli mut yritin vaan tsempata ja ajattelin että itken sitten puhelun jälkeen :D

      Poista
    5. Hitto. jospa koitettaiskin näin päin, että ME viedään niiltä jalat alta kun nähdään seuraavan kerran!! nyt kunnon rääkki ja paasto päälle ja sellulliittigeelit käyttöön!!

      Poista
  2. Niin ja kirjotan muuten inttilesken päiväkirjaa, siis vihkoon kirjotan joka päivältä fiiliksiä, yms. :P Leevi saa sitten lukea sen kun tulee armeijasta :)

    Saa siihen purattua ne ihan paskatkin fiilikset ettei kaikkea tarvitse nyt kaataa sen päälle kun on sillä varmaan muutenkin aika rankkaa siellä armeijassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vitsi, toihan on hyvä idea. Vaikkei ne sitä myöntäiskään, on varmaan tosi mukava lukea fiiliksistä, kun ne on olleet poissa! Taidampa itsekin vääntää tässä semmosen!! Kun jutellaan puhelimessa, koitan olla kannustava vaikka tänäänkin oli ihan paska päivä ja itketti kun muutenkin ikävä ja kaikkee. Oon varmaan maailman onnellisin kun näen Samulin perjantaina!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥